Tämä pasta maistuu vahvalle ja voimakkaalle. Siitä tulee mieleen metsä, nuotion sauhut, kuusen tuoksu ja muheva maa. Mietittiin kahdestaan sopivaa nimeä ruokalajille, joka syntyi oman ideoinnin kautta. Metsäläisen pasta???
*************************************************************************************
Pekonipasta
4lle hengelle
120 g filepekonia (yksi paketti)
60 g pepperonia
30 g kuivattuja suppilovahveroita
100 g vihreitä papuja
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
200 g creme bonjour cuisine tatti-herkkusieni ruoanvalmistuscremeä
loraus vahvan makuista tummaa olutta
oliiviöljyä
kokonaisia viherpippureita
suolaa
paprikajauhetta
gyros-maustesekoitusta
nauhapastaa ruokailijoiden nälän mukaan
* Laita kuivatut sienet veteen turpoamaan ja pistä pasta kiehumaan.
* Viipaloi pekoni ja pepperoni.
* Paista öljyssä pekoni, pepperoni, silputtu sipuli ja valkosipuli. Lisää pehmenneet sienet.
* Lisää creme bonjour, olut ja mausteet.
* Hauduta hetken verran.
* Tarjoile heti.
*************************************************************************************
maanantaina, maaliskuuta 24, 2008
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti