maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Pekonipasta

Tämä pasta maistuu vahvalle ja voimakkaalle. Siitä tulee mieleen metsä, nuotion sauhut, kuusen tuoksu ja muheva maa. Mietittiin kahdestaan sopivaa nimeä ruokalajille, joka syntyi oman ideoinnin kautta. Metsäläisen pasta???

*************************************************************************************
Pekonipasta
4lle hengelle

120 g filepekonia (yksi paketti)
60 g pepperonia
30 g kuivattuja suppilovahveroita
100 g vihreitä papuja
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
200 g creme bonjour cuisine tatti-herkkusieni ruoanvalmistuscremeä
loraus vahvan makuista tummaa olutta
oliiviöljyä
kokonaisia viherpippureita
suolaa
paprikajauhetta
gyros-maustesekoitusta
nauhapastaa ruokailijoiden nälän mukaan

* Laita kuivatut sienet veteen turpoamaan ja pistä pasta kiehumaan.
* Viipaloi pekoni ja pepperoni.
* Paista öljyssä pekoni, pepperoni, silputtu sipuli ja valkosipuli. Lisää pehmenneet sienet.
* Lisää creme bonjour, olut ja mausteet.
* Hauduta hetken verran.
* Tarjoile heti.

*************************************************************************************

Ei kommentteja: